Автогранд Миколаїв Новини

Свіжі та актуальні новини від Автогранд Миколаїв.

  1. Новини
  2. Чотири прем’єри Женевського автосалону від Volkswagen
06.03.2019
Новини від Фольксваген

Чотири прем’єри Женевського автосалону від Volkswagen

Volkswagen представив своє бачення у ключових темах: електромобільності та динамічних ходових якостях.

IQ.BUGGY

→ Світова прем'єра 1: ID. BUGGY підхоплює концепцію легендарного баггі у епоху електромобільності 

→ Світова прем'єра 2: Facelift 8 покоління Passat відображає останні інновації бренду 

→ Світова прем'єра 3: T-Roc R постає новою ультимативною версією успішного кросовера, чий європейський запуск був вражаюче успішним

→ Світова прем'єра 4: Touareg V8 TDI потужністю в421 к.с. та 900 Нм посідає справедливе місце  флагмана бренду

Бренд Volkswagen вкотре нагадує про свої лідерські позиції з вражаючими прем'єрами на 89-му Женевскому автосалоні. Прем'єри концентруються на двох ключових темах: електромобільність та динамічні ходові якості. На сьогоднішній прес-конференції пан Ральф Брандштеттер (Ralf Brandstätter, COO бренду Volkswagen) заявив: "Трансформація бренду у розпалі. Ми досягаємо дивовижного прогресу в областях діджиталізації нашої компанії та електрифікації наших моделей".

За допомогою ID. BUGGY Volkswagen демонструє нове обличчя модульної платформи для електромобілів (MEB). Чистота дизайну електромобіля постає сучасною інтерпретацією популярного у 60-хх та 70-хх роках в США баггі. Тоді основою шасі слугували Beetle, а сьогодні Volkswagen демонструє надширокі можливості гнучкості та вкотре підкреслює потенціал модульної платформи у формі ID. BUGGY.

Д-р Франк Вельш (Dr. Frank Welsch, член наглядової ради бренду Volkswagen легкові автомобілі, відповідальний за технічні розробки) стверджує наступне: "Технічні принципи та можливості MEB переконують. Розміри, батареї та силові установки масштабуються за необхідності. Це уможливлює для нас конфігурацію абсолютно різних моделей для повністю різних сегментів, за рахунок чого ми зможемо задовольнити попит всіх наших споживачів. ID. Buggy - це захоплююча демонстрація наших можливостей".

Більше комфорту, більше діджиталу та ще більше переконливості з технічної точки зору - Facelift 8 покоління Volkswagen Passat. Новий Passat демонструє найновітніші інновації бренду. Наприклад, Travel Assist дебютує із оновленням Passat. Частково автоматизований асистент, який здатний майже самостійно керувати автомобілем майже на будь-якій швидкості (до 210 км/год). Ще однією особливістю нового Passat стане кермо, здатне розпізнавати дотик на кшталт того, як це робить Ваш смартфон. Це дозволить автомобілю взаємодіяти з водієм через мультимедійну систему та активувати необхідних асистентів, наприклад, Travel Assist.

30-мільйонний Passat цієї весни покине виробничий майданчик, що автоматично перетворює легенду на найуспішнішу модель у світі у сегменті середньорозмірних седанів.

З Volkswagen T-Roc R бренд родом з Вольфсбурга презентує нову спортивну модель своєї кросоверної лінійки, яка надзвичайно успішно стартувала в Європі в 2017 р. Розроблений  Volkswagen R, цей потужний автомобіль невимушено хизується деякими цифрами: турбодвигун TSI об'ємом 2.0 л, 300 к.с., 400 Нм та прискорення від 0 до 100 км/год за 4.9 сек. 

Новий T-Roc R було створено і випробувано Volkswagen R в тому числі й на легендарному треку Нюрбургринг. При розробці цього автомобіля враховувався досвід чемпіона світу з ралі WRX Петера Сольберґа (Petter Solberg) і заводського інженера Volkswagen Бенджаміна Лейхтера (Benjamin Leuchter). 

Volkswagen відзначає ще один дебют - новий Touareg V8 TDI. Флагман із безсумнівними можливостями тепер демонструє 900 Нм максимального крутного моменту та 421 к.с., які залишають не при справах майже будь-якого конкурента. Стандартом серійного оснащення для модифікацій з 4.0 V8 TDI стане пневматична підвіска для досягнення неперевершеного комфорту, елітарної плавності ходу та аеродинамічного керування на жорстких поверхнях.

* Всі автомобілі зазначені в цьому випуску є концептами, які можуть змінити свої характеристики та особливості в момент офіційного початку продажів. Звертаємо увагу, що доступність та наявність асистентів допомоги водієві та будь-яких інших характеристик може суттєво відрізнятись в залежності від країни.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.