Автогранд Миколаїв Новини

Свіжі та актуальні новини від Автогранд Миколаїв.

  1. Новини
  2. Новий Caddy нарешті в Україні!
13.05.2021
Новини від Фольксваген

Новий Caddy нарешті в Україні!

Онлайн-презентація моделі ознаменувала початок продажів Сaddy в Україні.

Caddy 5

Повністю оновлений: Ми представляємо інноваційне 5-те покоління моделі Caddy, попередники якої були зроблені в кількості більше трьох мільйонів екземплярів.

Високі технології: досконала конструкція нового Caddy зроблена на платформі MQB (модульна платформа з поперечним розташуванням двигуна).

Більше внутрішнього простору: інтер'єр нових моделей Caddy, Caddy Cargo доведений до досконалості.

Ідеальний автомобіль для доставки вантажів: тепер у Caddy Maxi можна вмістити два європіддони, встановлених в поперек.

Екологічний дизельний двигун: завдяки технології подвійного вприскування Twindosing, що використовується у нових двигунах TDI, вдалося істотно знизити рівень викиду оксидів азоту.

Технології: інноваційний диспелей Innovision Cockpit перетворює Caddy в «смартфон на колесах» у своєму сегменті.

Безпека і комфорт: шість з 19 допоміжних систем для водія у п'ятому поколінні Caddy, є абсолютно новими.

Багатосторонній, функціональний і практичний.

Caddy - це майстер на всі руки, універсальний автомобіль, здатний стати як легким комерційним транспортом, так і просторним сімейним минивеном.

Кожна дрібниця у авто була продумана і сконструйована практично з чистого аркуша. Адже тепер цей бестселер базується на платформі MQB (модульна платформа з поперечним розташуванням двигуна). Це повністю змінює всю концепцію Caddy - платформа MQB дозволила інтегрувати у модельний ряд нові високі технології: інноваційні допоміжні системи для водія, шо підвищують безпеку і комфорт; мережеві інформаційно-розважальні та цифрові інфомедіа системи перетворюють Caddy в «смартфон на колесах»; а нова технологія подвійного уприскування Twindosing робить турбодизельні двигуни (TDI) екологічніше, ніж будь-коли. 

Більш повне базове оснащення


Тепер базова версія має назву «Caddy», за нею йде більш розширена лінійка «Life» і, нарешті, найбільш престижна лінійка - «Style»


Як і раніше, п'яте покоління Caddy буде випускатися у вантажній версії Cargo (цільнометалевий фургон) і у вантажопасажирській версії Kombi (універсал з вікнами), а також в різних пасажирських варіантах Сaddy, Life, Style (універсал підвищеної місткості). Нові найменування отримали такі варіанти комплектації: тепер базова версія буде називатися «Caddy», за нею йде більш розширена лінійка «Life» і, нарешті, найбільш престижна лінійка - «Style». Безперечно одне - оснащення всіх варіантів краще, ніж у попередників: так, наприклад, для Caddy Cargo пропонуються нові повністю металеві двостулкові задні двері без вікон (кращий захист від крадіжки). Крім того, серійна комплектація версії Cargo включає в себе електричні склопідйомники в передніх дверях, електрично регульовані зовнішні дзеркала заднього виду, електронне гальмо з функцією автоматичного утримання авто, нові передні фари H7 і світлодіодне підсвічування номерного знака. Для версії Kombi і для пасажирських варіантів Caddy передбачені такі опції, як багатофункціональне кермо, Інфомедіа-система з 6,5-дюймовим дисплеєм і система розпізнавання втоми водія. Починаючи з комплектації «Life» автомобіль, крім іншого, оснащується 16-дюймовими легкосплавними колісними дисками, ручним кондиціонером, інформаційно розважальною системою з діагоналлю екрана 8,25 дюйма, розкладними столиками для пасажирів другого ряду, релінгами на даху (чорними), бамперами, пофарбованими в колір кузова, зовнішніми дзеркалами заднього огляду, що електрично складаються, окремою центральною консоллю з центральними підлокітниками, а також поперековими підпорами на передніх сидіннях. Для комплектації «Style» будуть доступні 17-дюймові легкосплавні колісні диски (18-дюймові - пропонуються як опція), світлодіодні фари, світлодіодні задні ліхтарі, датчиками паркування ParkPilot (спереду і ззаду), срібні релингами на дах і хромовані елементами екстер'єру. В цьому випадку стандартне оснащення салону буде включати в себе багатофункціональне кермо з шкіряною оббивкою, автоматичний клімат-контроль (Air Care Climatronic), інтерфейс App Connect, цифрову панель приладів Digital Cockpit (вперше на Caddy) і оббивку сидінь ArtVelours.

Цінові пропозиції на модель майже не змінились.

Від так вартість Сaddy Сargo починається від 672 490,00 грн, а пасажирська версія фургону стартує з 725 683.00 грн.

 

Обирай свій Caddy залежно від потреб зі складу або замовляй у виробництво.

До зустрічі на дорогах міста!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.